POTRZEBNE:
* duże, pszenne bułki,
* po jednym jajku na każdą bułkę,
* szynka, kiełbasa lub inne mięsko,
* szczypiorek w dużych ilościach,
* ser do posypania,
* piekarnik.
ZROBIĆ, CO NASTĘPUJE:
1. Wydrążyć bułki, lub "uklepać" w nich miąższ.
2. Do środka napakować mięso (kiełbasa będzie lepsza podsmażona).
3. Do każdej bułki wbić jajko, posypać szczypiorkiem i serem.
4. Zapiec w piekarniku, aż ser się przypiecze, a jajko zetnie.
Fajny pomysł:)
OdpowiedzUsuńdzięki, choć nie mój:)
OdpowiedzUsuńPycha! polecam też tost z jajkiem w środku :)
OdpowiedzUsuńtak - oko cyklopa:)już drugi raz pojawia się w komentarzach, chyba doczeka się swojego posta:)
OdpowiedzUsuń